Kalme Kluivert heeft verklaring voor matige start PSG

Reacties

Paris Saint-Germain werd vorig seizoen met afstand kampioen in de Franse Ligue 1, maar dit seizoen is de start een stuk minder goed. De Parijse topclub staat na acht duels op de derde plaats, maar technisch directeur Patrick Kluivert blijft rustig, ondanks de kritiek van pers en fans.

Kalme Kluivert heeft verklaring voor matige start PSG

'We hebben nog nooit met onze beste elf kunnen spelen', zegt Kluivert in het tijdschrift Le Paris Foot. Hij trok als technisch verantwoordelijke onder anderen Jesé van Real Madrid aan. De veertigjarige oud-spits van onder andere Ajax en Barcelona wijt de matige start van de ploeg van trainer Unai Emery vooral aan blessures.

Aanvoerder Thiago Silva miste door een heupblessure de start van de competitie. Middenvelder Javier Pastore viel voor de interlandperiode uit met kwetsuur aan zijn kuit. 'We hebben met veel afwezigen te maken gehad, waardoor we het ware PSG nog niet hebben gezien. Iedereen weet dat we veel beter zijn als alle spelers erbij zijn.'

Olympique Nice gaat met twintig punten verrassend aan kop in de Ligue 1. AS Monaco volgt met één punt minder. PSG, dat de competitie zaterdag hervat met een bezoek aan AS Nancy, heeft zestien punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.