Van der Wiel miste respect en liefde bij wispelturig PSG

Reacties

Kort voordat Gregory van der Wiel afgelopen zomer bij Fenerbahçe tekende, deed Paris Saint-Germain nog een ultieme poging hem terug naar Parijs te halen. De rechtsback miste echter de liefde.

Van der Wiel miste respect en liefde bij wispelturig PSG

'Nadat er een nieuwe trainer was aangesteld (Unai Emery, red.) klopte de club ineens weer bij me aan. Dat ze toch wel weer met me doorwilden. Maar ik miste uiteindelijk vertrouwen en liefde. Daarom heb ik het niet gedaan', aldus Van der Wiel in een interview met Canal Football Club.

Van der Wiel had al langer het gevoel dat hij niet gewaardeerd werd bij PSG. Met de na afgelopen seizoen vertrokken trainer Laurent Blanc had hij geen goede relatie. 'Ik heb geen idee wat hij van me vond. Soms speelde ik in grote wedstrijden, dan speelde ik weer een maand niet. Het was heel vaag. Als hij had gezegd dat ik niet goed genoeg was, had ik daarmee kunnen leven. Maar het bleef onduidelijk, ik miste respect', aldus de rechtsback.

De international hield vooral een nare smaak over aan de manier waarop Blanc vorig seizoen het bizarre gedrag van Serge Aurier afhandelde. De Ivoriaan beledigde in een video zowel Blanc als Van der Wiel, maar stond na een periode op het strafbankje zomaar weer in de basis. 'Nadat hij een paar dagen terug bij de selectie was, mocht hij gelijk in de kwartfinale van de Champions League spelen', herinnert de ex-Ajacied zich.

De 28-jarige Van der Wiel tekende afgelopen zomer een vierjarig contract bij Fenerbahçe, waar hij tot dusver vijf keer in de basis stond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.