Juventus laat Berardi rijpen bij Sassuolo

Reacties

Domenico Berardi (20) verhuist voorlopig niet naar Juventus. Het Italiaanse toptalent blijft ook komend seizoen verbonden aan Sassuolo.

Juventus laat Berardi rijpen bij Sassuolo

Beide clubs deelden tot vandaag de transferrechten van Berardi, maar Sassuolo heeft de eigendomspapieren van de spits vanaf nu alleen in handen. Dat is in samenspraak gegaan met Juventus, dat de mogelijkheid bedongen heeft om Berardi voor achttien miljoen euro op een later tijdstip alsnog in te lijven.

Juventus besloot Berardi niet deze zomer al aan te trekken omdat het met Álvaro Morata, Fernando Llorente, Mario Mandzukic en Paolo Dybala al voldoende aanvallende opties heeft. Bovendien heeft Juventus nog de optie om Simone Zaza, een andere aanvaller van Sassuolo, in te lijven. De Oude Dame is met Boca Juniors zo goed als rond over de verkoop van Carlos Tévez.

De twintigjarige Berardi staat te boek als de grootste belofte van Italië. Hij was het afgelopen seizoen in 32 duels 15 keer trefzeker voor Sassuolo. Het jaar ervoor scoorde hij in 29 wedstrijden 16 maal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.