Jol moet toch strijden om titel na draai Zamalek

Reacties

Martin Jol zal met Al Ahly toch aan de bak moeten voor de Egyptische titel. Zamalek is teruggekomen op zijn besluit zich terug te trekken uit de nationale competitie.

Jol moet toch strijden om titel na draai Zamalek

Zamalek had woensdag uit onvrede over de arbitrage in eigen land besloten de Egyptische competitie verlaten. De regerend kampioen weigerde de laatste vijf wedstrijden te spelen en daardoor zou de titel automatisch gaan naar concurrent en koploper Al-Ahly.

Maar een dag later is Zamalek-voorzitter Mortada Mansour van gedachten veranderd. Zijn club zal in principe het seizoen gewoon afmaken, al zijn daar wel duidelijke voorwaarden aan gekoppeld.

'We hebben ons besluit niet helemaal teruggedraaid. We hebben het alleen opgeschort tot we een gesprek hebben gehad met Khaled Abdel-Aziz, de minister van sport', aldus Mansour. 'We houden namelijk vast aan onze eis dat de voorzitter van de scheidsrechterscommissie, Gamal El Ghandour, ontslagen moet worden.'

'Ik heb er geen moeite mee dat Al Ahly kampioen wordt, ik zal ze feliciteren. Maar ik wil dat ze het eerlijk winnen en niet met de hulp van de scheidsrechters', vertelde Mansour, die vaker heeft gedreigd Zamalek uit de competitie te halen maar steeds terugkwam op dat besluit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.