Jol gaat nog niet uit van kampioenschap in Egypte

Reacties

Hoewel de president van Zamalek dreigt om zijn club uit de competitie te halen, gaat Martin Jol ervan uit dat hij nog geen kampioen is van Egypte met Al Ahly.

Jol gaat nog niet uit van kampioenschap in Egypte

'Het is maar een dreigement en zeker nog geen feit. Ik ga er vanuit dat we de komende wedstrijden er nog alles aan moeten doen om de titel te halen’, reageert de Nederlandse trainer in gesprek met Voetbal International.

Al Ahly heeft op dit moment een voorsprong van acht punten op Zamalek. Er moeten nog vijf wedstrijden worden gespeeld. Reden van onvrede van Morteza Mansour, de president van Zamalek, is het laatste duel van Al Ahly tegen Al Mokawloon Al Arab. De ploeg van Jol won twee dagen geleden het uitduel met 0-3, maar omdat er al vroeg twee rode kaarten vielen bij de thuisploeg eist Mansour maatregelen.

Hij heeft in de pers geroepen dat Al Ahly stelselmatig wordt bevoordeeld. Alleen als de Egyptische scheidsrechtersbaas onmiddellijk opstapt, wil Zamalek overwegen het seizoen af te maken. Vanavond zal blijken of hij daad bij woord voegt. Dan staat namelijk de thuiswedstrijd van Zamalek tegen ENPPI op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.