Jansen vreest AZ: 'Het zal een pittige kluif worden'

Reacties

FC Twente-trainer Michel Jansen wil een reactie zien van zijn elftal na de pijnlijke nederlaag tegen Go Ahead Eagles (1-0). De Tukkers nemen het zondag in eigen huis op tegen AZ, dat na de Europa League-zege op FC Anzhi (1-0) al drie duels op rij ongeslagen is.

Jansen vreest AZ: 'Het zal een pittige kluif worden'

'Het zal een pittige kluif worden, maar het is voor ons zaak onze rug te rechten en het te laten zien', zegt Jansen op de clubwebsite. 'AZ heeft een goede ploeg en een brede selectie met een aantal topspelers.'

'AZ zit in een goede fase en laat zien dat het een van de betere ploegen in de Eredivisie is', aldus de coach van de Tukkers. In Enschede moet Jansen het stellen zonder de geschorste Luc Castaignos, terwijl het meespelen van Shadrag Eghan en Torgeir Børven nog twijfelachtig is.

'Torgeir liep anderhalve week geleden een enkelblessure op en we zullen zien of hij de wedstrijd van zondag haalt. Eghan is hersteld van zijn blessure. We hebben hem vandaag getest en het ziet er goed uit', aldus Jansen, die niet wilde vooruitlopen op wie hij in de spits zal opstellen.

FC Twente is bezig aan een matige reeks in de Eredivisie. Uit de laatste drie duels pakten de Tukkers slechts twee punten. Daardoor heeft Vitesse de tweede plaats overgenomen van Twente, dat inmiddels drie punten achterstand heeft op de Arnhemmers.

Bekijk de volledige voorbeschouwing van Michel Jansen in aanloop naar het duel met AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.