Promes nadert akkoord met Twente over verbeterd contract

Reacties

FC Twente wil deze week duidelijkheid van Quincy Promes. De 22-jarige aanvaller kan in Enschede een nieuw en verbeterd contract tekenen tot medio 2017. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot de zomer van 2015.

Promes nadert akkoord met Twente over verbeterd contract

Promes is bezig aan een sterk eerste seizoen in de Eredivisie, waarin hij elf keer scoorde en zeven assists afleverde. Vorige week debuteerde de rechterspits in Oranje tijdens het met 2-0 verloren oefenduel met Frankrijk.

'Wij hebben Quincy een uitstekende aanbieding gedaan die recht doet aan wat hij momenteel laat zien', zegt voorzitter Joop Munsterman tegen Voetbal International. 'Meer kunnen en willen we niet doen. De onderhandelingen duren nu al een tijdje, deze week willen we vernemen waar we aan toe zijn.'

Promes' zaakwaarnemer Ersin Akan schatte vorige week de kans dat zijn pupil bijtekent slechts op vijftig procent. De manager schermde met veel buitenlandse interesse, van onder meer Atlético Madrid en Napoli.

'Het is logisch dat er veel belangstelling is voor een speler als Quincy Promes', zegt Akan nu. 'Hij heeft het echter prima naar zijn zin bij FC Twente en wil graag blijven. We moeten met de clubleiding nog een paar details bespreken. Als de uitkomst positief is, zal Promes op korte termijn bijtekenen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.