Jackson werkt toe naar rentree bij Atlético Madrid

Reacties

Atlético Madrid kan snel weer beschikken over Jackson Martínez. De Colombiaanse spits is zo goed als hersteld van zijn enkelblessure en heeft groen licht gekregen om komende week de groepstraining te hervatten.

Jackson werkt toe naar rentree bij Atlético Madrid

Martínez (29) werd afgelopen zomer voor 35 miljoen euro overgenomen van FC Porto, maar kende een valse start in de Spaanse hoofdstad. En net toen de Colombiaan in vorm begon te raken, gooide een blessure aan zijn linkerenkel roet in het eten. Die liep hij op tijdens een interland tegen Chili.

Martínez hoopt bij Atlético in de voetsporen te treden van de Zuid-Amerikanen Sergio Agüero, Diego Forlán, Radamel Falcao en Diego Costa, die allemaal een toptransfer overhielden aan hun goede prestaties in Madrid.

Tot dusver kwam Martínez tot drie goals voor zijn nieuwe club, twee in de Primera División en eentje in de Champions League. In verband met het EK is er geen korte winterstop in Spanje, dus de Colombiaan komt mogelijk deze maand alweer een paar keer in actie om zijn missie te vervolgen.

Zijn club Atlético staat tweede in de Primera División, op twee punten van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.