Isco vervangt Di María, Grosskreutz in basis Dortmund

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft noodgedwongen twee wijzigingen moeten doorvoeren in zijn basisformatie voor het thuisduel met Borussia Dortmund in de kwartfinale van de Champions League. Bij de Duitsers is Kevin Grosskreutz de vervanger van Robert Lewandowski.

Isco vervangt Di María, Grosskreutz in basis Dortmund

Marcelo en Ángel di María ontbreken aan de kant van De Koninklijke vanwege respectievelijk een hamstringblessure en een griepje. Fábio Coentrão speelt in plaats van Marcelo als linksback, terwijl Isco (foto) de plaats van Di Mariá inneemt op het middenveld.

Jürgen Klopp, trainer van Borussia Dortmund, kan in Estadio Santiago Bernabéu net beschikken over Lewandowski. De spits, vorig seizoen nog vier keer trefzeker tegen Real in de halve finale van het miljoenenbal, is geschorst en wordt vervangen door Grosskreutz.

Opstelling Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Alonso, Modric; Bale, Isco, Cristiano Ronaldo; Benzema.
Opstelling: Borussia Dortmund: Weidenfeller; Pisczcek, Sokratis, Hummels, Durm; Kehl, Sahin; Aubameyang, Mkhitrayan, Grosskreutz; Reus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.