Inzaghi lacht geruchten over Empoli-trainer weg

Reacties

De speculaties dat Maurizio Sarri al is benaderd om de nieuwe trainer te worden van AC Milan doen Filippo Inzaghi niets. Sterker nog, de huidige coach moet erom lachen.

Inzaghi lacht geruchten over Empoli-trainer weg

Empoli heeft bij monde van technisch directeur Marcello Carli gezegd een overgang van Sarri naar AC Milan niet te zullen frustreren, terwijl de 56-jarige trainer zelf ook vereerd is door de vermeende interesse uit Milaan.

Maar het vermeende slachtoffer maakt zich niet druk om de speculaties. 'Het interesseert me allemaal niets', zei Inzaghi een dag voor het duel met Fiorentina. 'Ik moet er eigenlijk om lachen. Ik maak me ook geen zorgen, omdat ik elke dag de steun van de president voel. Ik heb niet het idee dat ze mij voor de gek houden.'

Inzaghi staat onder druk vanwege de teleurstellende resultaten van Milan onder zijn leiding. Ondanks een contract tot medio 2017 willen de Rossoneri hem naar verluidt deze zomer al vervangen.

Sarri is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer in de Serie A bij promovendus Empoli. Mede door zijn goede werk speelt de gedoodverfde degradant mee in de middenmoot en is van degradatiegevaar zo goed als geen sprake meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.