'Invloedrijke spelers zeggen vertrouwen in Van Gaal op'

Reacties

De positie van Louis van Gaal bij Manchester United lijkt onhoudbaar te worden. Een belangrijk deel van de spelersgroep heeft het vertrouwen in de manager opgezegd.

'Invloedrijke spelers zeggen vertrouwen in Van Gaal op'

Dat schrijft The Guardian. De Engelse kwaliteitskrant meldt dat een deel van de selectie nog wel verder wil met Van Gaal, maar dat een invloedrijke fractie bestaande uit senior players het niet meer in de Nederlander ziet zitten. Deze spelers zouden niet meer geloven in de trainingsmethoden en tactieken van hun manager.

Deze spelers zouden hopen op de komst van José Mourinho. Het gonst al weken van de geruchten over de komst van de Portugees naar Old Trafford, verhalen die door de club niet zijn ontkend. Bestuursvoorzitter Ed Woodward piekert al geruime tijd over de situatie rond Van Gaal, wiens positie verder aan het wankelen is gebracht door de beschamende 2-1 nederlaag in de Europa League tegen FC Midtjylland van donderdag.

Woodward weet dat hij Mourinho niet veel langer meer kan laten wachten, omdat de in december bij Chelsea ontslagen manager ook interesse geniet van andere clubs. Een terugkeer naar Italië, waar hij succesvol was namens Internazionale, zou tot zijn mogelijkheden behoren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.