Invaller Kalisse schiet Excelsior naar zege op Go Ahead

Invaller Moussa Kalisse heeft Excelsior ten koste van Go Ahead Eagles naar de achtste finales van het toernooi om de KNVB-beker geschoten. In Rotterdam werd het 1-0.

Invaller Kalisse schiet Excelsior naar zege op Go Ahead

De treffer van Kalisse was het meest aansprekende moment van de avond. De buitenspeler schoot de bal fraai binnen in de korte hoek en besliste kort voor het einde met een van de spaarzame kansen aan de kant Excelsior direct de wedstrijd. Daarvoor was het een duel dat alles behalve sprankelend was.

Aan het enthousiasme van het publiek lag het in ieder geval niet. Zowel de fans uit Deventer, als de aanwezige supporters van Excelsior lieten zich meermaals horen vanaf de tribunes. Aan het spelbeeld droeg het weinig bij. Zowel de thuisploeg als de bezoekers waren niet bij machte om tot grote kansen te komen.

Namens de ploeg van trainer Foeke Booy waren verdediger Bart Vriends en middenvelder Sjoerd Overgoor het dichtst bij een treffer. Waar de inzet van Overgoor knap werd gepareerd door doelman Jordy Deckers, belandde het schot van Vriends op de paal.

De komende tegenstander van Excelsior wordt na de wedstrijd bekend tijdens de loting voor de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi, die op stadion Woudestein wordt verricht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen