Invalbeurt hoogst haalbare in halve finale Copa voor Di María

Reacties

Ángel Di María is op de weg terug van een dijbeenblessure, maar lijkt niet op tijd volledig wedstrijdfit voor de halve finale van de strijd om de Copa América. Tata Martino, bondscoach van Argentinië, verwacht dat hij hooguit een paar minuten mee kan doen.

Invalbeurt hoogst haalbare in halve finale Copa voor Di María

De Argentijnen nemen het in de nacht van dinsdag op woensdag in de halve finale op tegen gastland Verenigde Staten. De kwetsuur die de buitenspeler van Paris Saint-Germain in de laatste twee wedstrijden aan de kant hield - tegen Bolivia (3-0 overwinning) en Venezuela (4-1 zege) - speelt hem ook nu nog parten.

'We beslissen na de laatste training', zei Martino over de fysieke staat van Di María tijdens een persmoment. Het is een smetje op de qua resultaten vlekkeloze aanloop naar het duel met de VS. Buiten de fraaie overwinningen tegen Bolivia en Venezuela werd er op de jubileumeditie van het toernooi om de Copa América al met 5-0 gewonnnen van Panama en met 2-1 van Chili.

Bij een vijfde zege op deze eindronde, plaatst Argentinië zich voor de finale, waarin dan Colombia of Chili wacht. Die twee landen ontmoeten elkaar in de nacht van woensdag op donderdag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.