Huntelaar moet zeldzame zwakheden Real blootleggen

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar maakt woensdagavond na bijna drie weken zijn rentree in de basis van Schalke 04. De spits is fit bevonden voor het weerzien met zijn oude club Real Madrid in de Champions League.

Huntelaar moet zeldzame zwakheden Real blootleggen

Huntelaar kwam op 31 januari voor het laatst in actie voor zijn club, toen hij vlak voor tijd een rode kaart kreeg in het gewonnen competitieduel met Hannover (1-0). Hij heeft drie van de vier wedstrijden schorsing uitgezeten, maar kampte ook met een virus.

Inmiddels is de spits hersteld van dat kwaaltje en daarom twijfelt trainer Roberto Di Matteo ook geen moment wie hij woensdag in de spits zet. 'We willen de weinige zwaktes van Real Madrid blootleggen', doelt hij vooral op de gehavende verdediging van de Madrilenen, die onder anderen Sergio Ramos en Fábio Coentrão missen. 

Een aderlating voor zijn ploeg is wel dat Schalke met Jefferson Farfán en Julian Draxler twee belangrijke spelers mist. Het keepersprobleem wordt opgelost door Timon Wellenreuther (19), die voor zijn Europese debuut staat.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.