Huntelaar maakt zich klaar voor weerzien met Real Madrid

Reacties

Een dag na de ontluisterende 1-0 nederlaag tegen Eintracht Frankfurt was er ook weer goed nieuws voor Schalke 04: de van griep herstelde Klaas-Jan Huntelaar maakte zondag zijn opwachting op het trainingsveld. Het meespelen van de 31-jarige spits, woensdag tegen Real Madrid, is daardoor niet meer in gevaar.

Huntelaar maakt zich klaar voor weerzien met Real Madrid

Huntelaar is in de Bundesliga nog tot en met komend weekend geschorst, maar Schalke hoopt hem in de Champions League wél te kunnen inzetten. Afgelopen zaterdag bleek nog maar eens waarom. Volgens manager Horst Heldt hadden de Königsblauen al in de rust met 4-1 kunnen voorstaan tegen Eintracht Frankfurt. Huntelaar was vorig jaar in de thuiswedstrijd van de achtste finale van de Champions League nog de enige die scoorde namens Schalke.

Daartegenover stond dat De Koninklijke zes doelpunten maakte. Destijds kreeg de 35-jarige Timo Hildebrand de ene na de andere bal om zijn oren, nu zal Fabian Giefer het Schalke-doel waarschijnlijk verdedigen. De 24-jarige reservekeeper is hersteld van een liesblessure en trainde zondag eveneens weer mee. Omdat eerste keus Ralf Fährmann door een kruisbandblessure nog ontbreekt, beleefde de negentienjarige Timon Wellenreuther de laatste weken zijn vuurdoop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.