Duel met Real Madrid op de tocht voor grieperige Huntelaar

Reacties

Het is nog onzeker of Klaas-Jan Huntelaar volgende week met Schalke 04 aantreedt tegen Real Madrid. De spits ligt sinds het begin van deze week ziek op bed.

Duel met Real Madrid op de tocht voor grieperige Huntelaar

Woensdag komt de Spaanse grootmacht naar Gelsenkirchen voor het eerste duel in de achtste finale van de Champions League, drie weken later is de return in Spanje. Of de wat zieke Huntelaar bij de heenwedstrijd aanwezig is, is onzeker, zo bevestigt een woordvoerder van de Duitse club. Het meespelen van de 31-jarige Nederlander is voor Schalke evenwel van groot belang.

Ook vorig jaar troffen beide ploegen elkaar in de achtste finale, ook toen was het eerste duel in Duitsland. Destijds walste Real over Schalke heen (1-6), Huntelaar was met een fabelachtige volley in de kruising destijds de enige die namens de thuisploeg enige indruk kon maken. In de Bundesliga moet Huntelaar ook al toekijken, hij zit momenteel een schorsing uit die nog twee duels duurt.

Ramos
Ook de Spaanse opponent kent de nodige personele problemen. Zo moet linksback Fabio Coentrão het treffen missen met een kuitblessure. Daarnaast zullen ook Sergio Ramos, James Rodríguez, Sami Khedira, Luka Modric en waarschijnlijk ook Pepe de wedstrijd in de Veltins Arena aan zich voorbij laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.