Huntelaar kan zich opmaken voor duels met Pepe

Reacties

Real Madrid kan woensdag tijdens het Champions League-duel bij Schalke 04 weer beschikken over Pepe. De Portugese verdediger is hersteld van zijn ribblessure.

Huntelaar kan zich opmaken voor duels met Pepe

Als gevolg van de kwetsuur stond Pepe ruim een maand aan de kant. Hij had de blessure opgelopen in het bekerduel met stadgenoot Atlético Madrid van 15 januari (2-2). De rentree van Pepe komt voor trainer Carlo Ancelotti erg gelegen, want hij kan tegen de club van Klaas-Jan Huntelaar nog niet beschikken over de geblesseerde Sergio Ramos. Ook James Rodríguez, Sami Khedira, Luka Modric en Fabio Coentrão zijn niet fit.

Als gevolg daarvan heeft Ancelotti onder anderen de jonge Derik Osede meegenomen naar Gelsenkirchen. Ook Lucas Silva behoort tot de wedstrijdselectie. De in januari van Cruzeiro overgekomen middenvelder kan tegen Schalke zijn basisdebuut maken.

Vorig seizoen speelden Schalke en Real Madrid ook tegen elkaar in de achtste finale van de Champions League. De Koninklijke was toen veel te sterk voor de Duitse club, die over twee duels met 9-2 werd verpulverd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.