Ancelotti: 'Het is normaal dat Real wordt uitgefloten'

Reacties

Wraak nemen, de titelstrijd in de Spaanse competitie hervatten en het vertrouwen terugwinnen van de fans na de beschamende nederlaag tegen Atlético Madrid. Dat was het doel van Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti tijdens het competitieduel met Deportivo La Coruña (2-0 overwinning).

Ancelotti: 'Het is normaal dat Real wordt uitgefloten'

'Het is normaal dat wij worden uitgefloten. Een derby met 4-0 verliezen, dat is natuurlijk niet niks', zei Ancelotti na afloop van het competitieduel met Deportivo La Coruña. 'We wisten dat we iets hadden goed te maken.'

'Winnen was noodzakelijk. Het begon met een fluitconcert, maar gelukkig steunden de fans de ploeg daarna weer', vervolgde de Italiaanse oefenmeester. Opvallend genoeg wist Cristiano Ronaldo - net als vorige week tegen stadgenoot Atlético Madrid - opnieuw niet te scoren. 'Hij gaf een assist, raakte de lat en heeft het verder gewoon goed gedaan', was de reactie van Ancelotti op het spel van de Portugese sterspeler.

Real Madrid staat nu op 57 punten uit 23 competitieduels en is daarmee koploper in de Primera División. Barcelona heeft met een duel minder 53 punten en Atlético Madrid staat daar weer drie punten onder. Barcelona ontvangt zondag Levante, terwijl Atlético Madrid op bezoek gaat bij Celta de Vigo. 

Marcelo
Ancelotti nam overigens de zorgen over de kwetsuur van linksback Marcelo, die gebleseerd naar de kant ging, weg. 'Hij heeft gewoon een tik gekregen, ernstig is het niet. Hij voelt zich nu weer prima en hij kan woensdag gewoon tegen Schalke 04 spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.