'Hopelijk verslaat Ibrahimovic ook Barcelona voor ons'

Reacties

Laurent Blanc wil met Paris Saint-Germain hoe dan ook door in de Champions League als groepswinnaar. De trainer heeft alle vertrouwen in een goed resultaat tegen directe concurrent Barcelona, zeker nu Zlatan Ibrahimovic van de partij is.

'Hopelijk verslaat Ibrahimovic ook Barcelona voor ons'

'We zijn al verzekerd van een plaats bij de volgende ronde van de Champions League, maar dat is niet voldoende', stelt Blanc in aanloop naar de kraker tegen Barcelona, dat één punt minder heeft voorafgaand aan de laatste groepswedstrijd. 'We willen door als groepshoofd.'

'En om dat te bewerkstelligen moeten we onze beste vorm halen', aldus de Franse oefenmeester op de website van UEFA. 'Alleen dan kunnen we winnen van Barcelona. We gaan in ieder geval met dezelfde intentie spelen als tijdens het eerste duel in Parijs.'

Ibrahimovic
In de Franse hoofdstad was Paris Saint-Germain met 3-2 te sterk voor de Catalaanse topclub. En dat zonder sterspeler Ibrahimovic, in het verleden actief namens Barcelona. De Zweedse spits kwam destijds niet in actie vanwege een slepende hielblessure, maar is woensdag wel van de partij in Camp Nou.

Zaterdag toonde Ibrahimovic met twee fraaie treffers zijn kwaliteiten tegen Nantes (2-1). 'Hij heeft de wedstrijd voor ons gewonnen. Hopelijk doet hij tegen Barcelona hetzelfde. Thuis hebben wij ze verslagen, maar nu staat er een heel ander Barça', aldus Blanc, die daarmee doelt op de voorhoede met Neymar, Lionel Messi én Luis Suarez. Laatstgenoemde miste het duel in Parijs vanwege zijn maandenlange schorsing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.