PSG jaagt in Lille zonder Ibrahimovic op koppositie

Reacties

Zlatan Ibrahimovic is niet met Paris Saint-Germain afgereisd naar het uitduel met Lille. De 33-jarige Zweedse aanvaller heeft opnieuw last gekregen van een hielblessure en mist de wedstrijd van woensdag.

PSG jaagt in Lille zonder Ibrahimovic op koppositie

Begin november maakte Ibrahimovic na zeven weken blessureleed zijn rentree. Tegen Ajax en Olympique Nice was hij vorige week trefzeker, maar nu PSG de koppositie kan overnemen van Olympique Marseille is de spits er niet bij.

Officieel krijgt Ibrahimovic woensdagavond rust, maar bronnen rond de regerend landskampioen melden dat de Zweed opnieuw kampt met kuitklachten. En met het oog op het thuisduel met Barcelona van volgende week wil trainer Laurent Blanc geen enkel risico nemen.

Een gelijkspel tegen de Catalanen volstaat woensdag over een week om als eerste te eindigen in Groep F van de Champions League, waardoor PSG bij de loting voor de achtste finale een beschermde status heeft. Maar eerst wacht het bezoek aan Lille, waarbij de ploeg van Blanc bij een zege de nieuwe koploper in Frankrijk is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.