Holtby definitief naar HSV

Reacties

Lewis Holtby verlaat Tottenham Hotspur definitief en keert terug naar de Bundesliga. De 24-jarige Duitser tekent bij Hamburger SV, de club waarvoor hij het voorbije seizoen op uitleenbasis speelde.

Holtby definitief naar HSV

Holtby was gedurende zijn huurperiode basisspeler in Hamburg. De aanvallende middenvelder wist samen met Rafael van der Vaart ternauwernood te voorkomen dat de Bundesliga-dino voor het eerst in de clubgeschiedenis zou degraderen. HSV ontsnapte in de play-offs om degradatie in de verlenging tegen Karsruher SC.

De jeugdexponent van Alemannia Aachen verwierf in eigen land met name bekendheid als speler van Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen leende hem uit aan VfL Bochum en FSV Mainz waarna de behendige spelmaker klaar was voor een vaste plaats in de hoofdmacht van Die Königsblauen.

De drievoudige Duitse international liet in 2013 zijn geboorteland achter zich om naar White Hart Lane te verkassen. Na een jaar bij de Spurs te hebben gespeeld, werd de aanvallende middenvelder uitgeleend aan stadgenoot Fulham. De laatste verhuurperiode aan HSV levert hem nu een definitieve transfer op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.