Hoe Van Nistelrooij Til overtuigde van PSV-transfer: 'Alles straalt klasse uit'

Reacties

Guus Til werd maandagochtend bij PSV gepresenteerd als de nieuwste zomeraanwinst en kijkt uit naar zijn avontuur Eindhoven. De viervoudig international geeft aan dat trainer Ruud van Nistelrooij een grote invloed had op zijn komst naar PSV.

Hoe Van Nistelrooij Til overtuigde van PSV-transfer: 'Alles straalt klasse uit'
© Pro Shots

Til komt per direct over van Spartak Moskou en zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2026. De middenvelder reist vandaag met PSV af naar een trainingskamp in Duitsland. 'PSV is een enorm grote club. Alles straalt klasse uit. Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan', vertelt Til op de clubsite van PSV.

Feyenoord hoopte Til na een seizoen op huurbasis in De Kuip definitief te strikken en ook Antwerp FC zat op het vinkentouw, maar na een gesprek met Van Nistelrooij besloot de middenvelder voor PSV te kiezen. 'De trainer heeft het vertrouwen in me uitgesproken en verteld over de ambitie van PSV. Dat overtuigde me. Ik wil hier prijzen gaan winnen.'

'Ik was heel trots toen PSV zich bij mij meldde en de club zijn interesse naar me uitsprak. Het plaatje dat PSV me schetste was heel aantrekkelijk. Sportief is er veel mogelijk. Daarnaast geeft dit de stabiliteit die ik zocht. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen', besluit Til, die vorig seizoen vijftien keer het net vond voor Feyenoord. Spartak Moskou verhuurde de voormalig aanvoerder van AZ eerder aan SC Freiburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.