Hiddink pleit bij herboren Chelsea voor langetermijnvisie

Reacties

Guus Hiddink is nog niet bezig met de Champions League-kraker tegen Paris Saint-Germain. Chelsea gaat zaterdag tegen Stoke City (aftrap 16.00 uur) voor de vierde competitiezege op rij, vier dagen later staat het achtste finaleduel met de Franse koploper op het programma.

Hiddink pleit bij herboren Chelsea voor langetermijnvisie

In november ging Chelsea in Stoke-on-Trent met 1-0 onderuit door een doelpunt van Marko Arnautovic. Nu staan The Blues er heel anders voor. Geen enkele ploeg in de Premier League haalde dit kalenderjaar meer punten dan Chelsea (19). De ploeg van Hiddink won zijn laatste drie duels en kan weer omhoog kijken op de ranglijst.

Bij winst zaterdag kan Chelsea, dat tiende staat, nummer zeven Stoke City passeren. Hiddink zal het zaterdag wel nog steeds zonder zijn aanvoerder John Terry moeten doen. 'Hij speelt niet tegen Stoke, we gaan kijken of hij het duel met Paris Saint-Germain haalt', aldus de 69-jarige manager.

Hiddink, die op 19 december werd aangesteld als interim-manager na het vertrek van José Mourinho, geeft aan te hopen dat zijn opvolger langer aan de club verbonden blijft. 'Ik ben hier voor een korte periode, maar er moet bij Chelsea een tijdperk aanbreken waarin trainers voor een langere periode bij de club werken', meent de ex-bondscoach.

Na het duel met Stoke op zaterdag maakt Chelsea zich op voor de achtste finale-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain, dat Hiddink in Parijs zijn eerste verliespartij in zijn tweede periode bij Chelsea toebracht (2-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.