Hiddink loopt komst Drogba mis: 'Wens hem het beste'

Reacties

Didier Drogba keert definitief niet terug bij Chelsea. De Ivoriaan stond bovenaan het verlanglijstje van manager Guus Hiddink om hem bij zijn interim-klus in Londen te assisteren, maar de spits van Montreal Impact kiest ervoor zijn actieve loopbaan met minstens nog een halfjaar te verlengen.

Hiddink loopt komst Drogba mis: 'Wens hem het beste'

Montreal Impact was bereid mee te werken aan een tijdelijke overstap van Drogba naar Chelsea. Hiddink wilde de oude bekende graag terughalen naar Stamford Bridge. De 37-jarige Ivoriaan kon in de ogen van de Nederlander een rol spelen om The Blues weer aan successen te helpen.

Chelsea was langdurig in gesprek met Montreal Impact om Drogba los te weken bij de Canadese club die uitkomt in de Major League Soccer. 'Ik heb met hem ook al gesproken over de lange termijn-visie van de club en welke spelers wat voor Chelsea zouden kunnen betekenen', reageerde Hiddink bij ESPN na het duel van The Blues met Arsenal (1-0 zege) op het besluit van Drogba. 'Er is geen tijd om hem van gedachten te doen veranderen, dus ik wens hem het beste in een van zijn laatste seizoenen als profvoetballer.'

Eerder op de dag kondigde Drogba zijn besluit al aan via zijn officiële Twitter-account, door te melden dat hij met Montreal af zou reizen naar Qatar als voorbereiding op het komende seizoen. Het MLS-seizoen begint in maart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.