Montreal Impact bereid mee te werken aan wens Hiddink

Reacties

Het is slechts een kwestie van tijd voordat Didier Drogba officieel terug is bij Chelsea. Alleen is de vraag hoe lang de Ivoriaan Guus Hiddink gaat helpen als assistent-trainer.

Montreal Impact bereid mee te werken aan wens Hiddink

Montreal Impact is bereid mee te werken aan een tijdelijke overstap van Drogba naar Chelsea. Interim-manager Hiddink wil de oude bekende graag terughalen naar Stamford Bridge. De 37-jarige Ivoriaan kan in de ogen van de Nederlander een rol spelen om The Blues weer aan successen te helpen.

Chelsea is in gesprek met Montreal Impact om Drogba los te weken. 'We begrijpen zijn band met zijn oude club en zijn verlangen te helpen. We zijn bereid hem daarbij te helpen', bevestigt de Canadese club, die uitkomt in de Major League Soccer.

Montreal Impact voegt er wel aan toe dat het om een tijdelijke verhuizing zou moeten gaan. Het MLS-seizoen begint in maart en Drogba wordt dan verwacht in Canada. 'Ons doel is hem terug te hebben voor het nieuwe seizoen, zoals afgesproken in het contract. Maar het ligt niet meer in onze handen. We doen er alles aan om hem in 2016 terug te hebben bij de Impact.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.