Herstelde Modric moet Real weer op juiste spoor brengen

Reacties

Real Madrid overtuigt op dit moment niet, wat de ploeg tijdens de verloren Champions League-partij tegen Schalke 04 (3-4) op fluitconcerten kwam te staan. Alleen voor Luka Modric werd gejuicht, de spelverdeler die in het duel na bijna vier maanden zijn rentree maakte.

Herstelde Modric moet Real weer op juiste spoor brengen

Modric werd na een moeizaam debuutseizoen in de Spaanse hoofdstad een onmisbare pion in het team dat een jaar later (2014) de Champions League won. Maar na een flitsende competitiestart dit seizoen, met een hoop grote zeges, kreeg de Kroaat een flinke tegenvaller te verwerken.

Tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd met zijn land tegen Italië (1-1) liep Modric op 16 november een zware hamstringblessure op, die hem bijna vier maanden aan de kant hield. Tegen Schalke zat hij voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie, coach Carlo Ancelotti liet hem het laatste halfuur invallen.

Real worstelt de laatste weken flink met zichzelf. Na puntenverlies tegen Villarreal (1-1) en Athletic de Bilbao (1-0 verlies) verspeelde De Koninklijke zijn koppositie in de Primera División aan Barcelona. Tegen Schalke (3-4) was Real in de Champions League maar een doelpuntje van de uitschakeling verwijderd. Ancelotti zegt vast te houden aan het systeem dat zijn elftal succes bracht, dus alle hoop is nu gevestigd op Modric.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.