Heracles neemt de tijd, assistenten op de bank tegen Ajax

Reacties

Heracles Almelo acht de kans zeer klein dat er voor het competitieduel van zaterdag op bezoek bij Ajax een nieuwe trainer is gepresenteerd. Dat zou betekenen dat de assistent-trainers René Kolmschot en John Stegeman de honneurs waarnemen in Amsterdam.

Heracles neemt de tijd, assistenten op de bank tegen Ajax

Voorzitter Jan Smit laat weten dat de club de tijd neemt in de zoektocht naar de opvolger van de onlangs ontslagen Jan de Jonge. Heracles wacht na vier speelronden in de Eredivisie nog altijd op het eerste punt, maar dat is voor Smit geen reden om haast te maken.

'Het kan best zijn dat we de beslissing zelfs over de derby van volgende week tegen FC Twente tillen', zegt Smit in Voetbal International. De gedroomde kandidaat John van den Brom bedankte onlangs voor de openstaande vacature. Smit: 'Ik vind het jammer dat John het niet is geworden. Van den Brom was een geschikte kandidaat.'

'Maar buiten Van den Brom hebben wij nog met geen enkele andere trainer gesproken. Ik moet daarom wel lachen als bijvoorbeeld Mario Been of Art Langeler iets over Heracles zegt. Wij hebben namelijk nog niemand gevraagd', stelt de preses van de Heraclieden.

Heracles staat na vier speelronden laatste in de Nederlandse competitie met nul punten. In de komende drie weken wacht de zwart-witte brigade uit Almelo een pittig programma met achtereenvolgens Ajax, FC Twente en PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.