Van den Brom bedankt Heracles Almelo voor de eer

Reacties

John van den Brom is niet ingegaan op de toenaderingspoging van Heracles Almelo. De 47-jarige oefenmeester heeft bedankt voor het aanbod om de dit weekend ontslagen Jan de Jonge op te volgen.

Van den Brom bedankt Heracles Almelo voor de eer

De Heraclieden staan na vier duels nog altijd puntloos onderaan in de Eredivisie. In het nog jonge seizoen werd verloren van AZ (0-3), FC Groningen (1-3), SC Cambuur (0-1) en Excelsior (1-3). Die laatste nederlaag van afgelopen zaterdag was voor het Almelose bestuur de druppel: De Jonge werd zondag op straat gezet.

De club had een dag later een gesprek met Van den Brom, die een nacht de tijd nam om het voorstel in overpeinzing te nemen. De ex-speler van onder meer Vitesse en Ajax liet vervolgens weten dat hij vriendelijk bedankte voor de eer.

Van den Brom begon zijn trainersloopbaan bij AGOVV en haalde daarna Europees voetbal met ADO Den Haag, waarna hij aan het roer kwam bij zijn jeugdliefde Vitesse. Na een periode bij de Belgische topclub Anderlecht, waar hij in maart van dit jaar werd ontslagen, is Van den Brom nu opnieuw in de markt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.