Heldenrol Kazim-Richards bij Braziliaans debuut

Reacties

Met een memorabel debuut voor Coritiba heeft Colin Kazim-Richards direct van zich doen spreken. De aanvaller was de gevierde man bij Verdão.

Heldenrol Kazim-Richards bij Braziliaans debuut

Kazim-Richards (29) vond na een teleurstellend verblijf bij Celtic onderdak in Brazilië. Coritiba bood de aanvaller de kans zich te revancheren voor een carrière die veel weg heeft van twaalf ambachten, dertien ongelukken. In de derby tegen Atlético Parananense beleefde hij woensdag een droomdebuut en zijn alle eerder strubbelingen vergeten.

De gewezen Feyenoorder veroverde de harten van de fans van Coritibia door ook voor zijn twaalfde club in zijn loopbaan te scoren. In de derby tegen Parananense kwam hij na ruim een uur in het veld om negen minuten voor tijd met het hoofd de enige en dus winnende treffer voor zijn rekening te nemen. Met de zege heeft Coritiba weer wat lucht in de strijd tegen degradatie.

'Ik ben erg gelukkig. En niet alleen ik, maar iedereen', zei Kazim-Richards na afloop van de wedstrijd. 'Vandaag en morgen is de stad groen-wit gekleurd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.