Kazim worstelt met steward, Kwakman sneert naar Blind

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kazim worstelt met steward, Kwakman sneert naar Blind

• Ex-Feyenoorder Colin Kazim-Richards heeft zich zaterdagmiddag uiterst populair gemaakt bij de Celtic-aanhang. De spits van de Schotse topclub bevrijdde een fan uit de armen van een steward nadat de supporter het veld op was gekomen na de beslissende 0-1 op bezoek bij Kilmarnock. De 29-jarige aanvaller is nog best trots op zijn heldhaftige daad, zo blijkt uit deze retweet.

Daniele De Rossi heeft zijn op het WK 2006 gewonnen gouden medaille op een bijzondere manier weggegeven. De Romein legde hem als eerbetoon in de kist bij Pietro Lombardi, de materiaalman van de wereldkampioen die deze week op 92-jarige leeftijd overleed.

'Je merkt aan alles dat hij het niet leuk vindt om sprintjes te trekken. De laatste weken doet hij dat wel, voor de trainer en de publieke opinie. Hij speelt tegen zijn natuur in en dat heeft consequenties: je gaat toch te veel denken, je bent minder scherp voor de goal.'
• Voormalig Feyenoord-spits Harry van der Laan werpt zijn licht op de prestaties van Michiel Kramer. 'Niet subliem, maar ook niet onaardig. Maar bij Feyenoord willen ze meer.' (NOS)

'Al had ik mijn been gebroken, dan was ik nog komen opdagen bij Oranje.'
Timo Letschert viel vorige week zondag met een schouderblessure uit tegen ADO Den Haag, maar speelde vrijdag gewoon weer negentig minuten met FC Utrecht mee tegen Excelsior. En hij was overigens best bereid wat pijn te verbijten om deel te nemen aan de oefencampagne met Oranje. (NOS)

'Real Madrid zou Charleroi hebben geloot als die club nog in de Champions League zat.'
Toni Freixa, voormalig presidentskandidaat bij Barcelona, vindt dat De Koninklijke het met VfL Wolfsburg wederom goed heeft getroffen tijdens de Champions League-loting. (AS)

'Ik ben een zachtaardige jongen. Is karakter. En dat zal ook nooit veranderen. Trouwens, met zachtaardig bedoel ik buiten het veld. Daar binnen kan ik echt wel spijkerhard zijn.'
Joël Veltman oogt in het veld een stuk meedogenlozer en zelfverzekerder dit seizoen, volgens hem een groot contrast met hoe hij buiten het voetbal is. (AD)

• Bondscoach Danny Blind had Hakim Ziyech vorig jaar niet ingelicht dat hij niet bij de Oranje-selectie zat, waarna hij voor Marokko koos. Daarover ontstond vrijdag wat ophef in de perszaal. Kees Kwakman deed ook zijn duit in het zakje.

• Voormalig Engels international Emile Heskey heeft Leicester City ooit honderdduizend pond (130 duizend euro) gedoneerd, toen de club failliet dreigde te gaan. Heskey doorliep de jeugdopleiding van Leicester, werd een tienersensatie in de Premier League en verdiende uiteindelijk een toptransfer naar Liverpool. (Daily Star)

'Filipe Luis is geen vieze speler.'
• Lionel Messi
denkt niet dat er van opzet sprake was toen Filipe Luis tijdens Barcelona - Atlético Madrid een aanslag deed op de knie van de Argentijn. Die moest de verdediger van Atlético overigens wel bekopen met een rode kaart. (El Grafico)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.