Heitinga wil via Fulham terugkeren in Nederlands elftal

Reacties

John Heitinga hoopt bij Fulham zich alsnog in de WK-selectie te spelen van bondscoach Louis van Gaal. 'Ik weet zeker dat ik het nog in me heb om international te zijn', meent hij.

Heitinga wil via Fulham terugkeren in Nederlands elftal

In een interview met Voetbal International legt de verdediger uit waarom hij voor de Londense club heeft gekozen, terwijl West Ham United, Galatasaray en op de valreep Valencia interesse hadden. Fulham zag hij direct als een goede optie. De manier van spelen en de aanwezigheid van de Nederlandse manager René Meulensteen, die een goed verhaal had, wogen zwaar.

Heitinga debuteerde afgelopen zondag tegen Manchester United en boekte meteen een redelijk resultaat: 2-2. 'Dat was heerlijk, een bonuspunt ', aldus de 86-voudige international. Hij had sinds augustus geen negentig minuten meer gespeeld. 'Het was zwaar, maar ik heb genoten.'

Heitinga is transfervrij door Fulham overgenomen van Everton en heeft een contract tot het einde van het seizoen. 'Alles staat bij Fulham in het teken van handhaven. Als dat lukt is een langer verblijf een serieuze optie', stelt Heitinga.

Lees deze week in Voetbal International de eerste ervaringen van John Heitinga bij zijn nieuwe club Fulham. Klik hier om VI nr. 7 te bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.