Heitinga kan op Old Trafford pas debuteren voor Fulham

Reacties

Fulham kan ook dinsdagavond nog niet beschikken over de vrijdag aangetrokken John Heitinga en Kostas Mitroglou. Het duo is niet speelgerechtigd voor het duel met Sheffield United in het toernooi om de FA Cup.

Heitinga kan op Old Trafford pas debuteren voor Fulham

Omdat de bekerwedstrijd tegen Sheffield United een replay betreft, mag manager René Meulensteen alleen spelers opstellen die ten tijde van de eerste wedstrijd van 26 januari (1-1) inzetbaar waren.

Dat houdt in dat Heitinga, Mitroglou en Lewis Holtby, die allen op 31 januari door Fulham werden aangetrokken, niet mogen meedoen. Ook William Kvist, die twee dagen eerder werd binnengehaald, mist het treffen met de club uit de League One. Holtby en Kvist deden zaterdag al wel mee in het met 3-0 verloren competitieduel met Southampton.

Heitinga en Mitroglou (op de foto tijdens hun presentatie voorafgaand aan het duel met Southampton) kunnen vanwege de opmerkelijke regel zondag pas debuteren voor Fulham. Hen wacht dan direct een zware opgave, want zij gaan dan met hun nieuwe club op bezoek bij Manchester United. De kans is groot dat de Nederlandse middenvelder Chris David (20) tegen Sheffield United speelminuten maakt. Hij stond tijdens het eerste duel met de derdedivisionist in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.