'Heerlijk gevoel' Narsingh na dubbelslag tegen FC Volendam

Vorige week maakte hij pas zijn rentree na maandenlang blessureleed, maar maandagavond liet Luciano Narsingh al zien een heel eind op de goede weg te zijn.

'Heerlijk gevoel' Narsingh na dubbelslag tegen FC Volendam

Narsingh was in het competitieduel van Jong PSV met FC Volendam (3-0 winst) met twee goals van grote waarde. 'Dat geeft een heerlijk gevoel, maar ik ben er nog niet', reageert de vleugelspits tegenover het Eindhovens Dagblad . 'Ik moet nog feller worden in de duels en conditioneel verbeteren.'

Vorige week zondag maakte Narsingh op bezoek bij Achilles '29 zijn eerste wedstrijdminuten sinds hij in december 2012 zijn zware knieblessure opliep. In de uitwedstrijd bij NAC (1-6) scheurde hij een kruisband af, maar daar merkte hij tijdens dat duel niets van. Een maandenlange revalidatie volgde. Hij bekroonde zijn terugkeer met een assist tegen Achilles '29.

Maandagavond was hij, samen met Florian Jozefzoon, de absolute uitblinker. 'De trainer had van tevoren al gezegd dat Florian en ik met onze snelheid een gevaar voor de tegenstander konden zijn. Dat is aardig uitgekomen', straalde hij na afloop.

Voor zijn blessure leek Narsingh een zekerheidje voor Oranje. Onder bondscoach Louis van Gaal maakte de snelle rechtsbuiten zijn eerste twee interlandgoals. In de oefeninterland tegen België (4-2 nederlaag) zorgde hij voor de 1-1, terwijl hij met zijn 2-0 het WK-kwalificatieduel met Turkije in het slot gooide. Mits fit en in vorm zal Narsingh ongetwijfeld een kandidaat zijn om mee te gaan naar het WK in Brazilië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen