Rentree lonkt voor Narsingh na negen maanden afwezigheid

Luciano Narsingh kan zondag na ruim negen maanden afwezigheid zijn rentree maken. Trainer Darije Kalezic heeft hem opgenomen in de wedstrijdselectie van Jong PSV, dat in de Jupiler League op bezoek gaat bij Achilles '29.

Rentree lonkt voor Narsingh na negen maanden afwezigheid

Narsingh scheurde in de laatste competitiewedstrijd van 2012 tegen NAC Breda (6-1) zijn voorste kruisband af. Tot de zware blessure was de 23-jarige vleugelspits in zijn eerste maanden bij PSV uitgegroeid tot vaste keus van het Nederlands elftal.

Inmiddels trainde Narsingh alweer volledig mee met de selectie van trainer Phillip Cocu. Op 13 augustus keerde hij na bijna acht maanden afwezigheid terug op het trainingsveld in De Herdgang. Destijds stelde hij nog voor te liggen op schema.

Begin deze week vertelde Narsingh aan Voetbal International inmiddels weer helemaal de oude te zijn. 'Ik heb geen last meer, kan eigenlijk alles doen wat ik voorheen ook deed. Overhaasten heeft echter geen zin, we blijven zorgvuldig te werk gaan.'

Nog geen week later staat Narsingh dus voor zijn eerste officiële optreden van 2013. Het zal nog even duren voor hij het bezoek aan het gepromoveerde Topklasser Achilles '29 een vervolg kan geven in de hoofdmacht. Door de interlandpauze is de eerstvolgende mogelijkheid voor een terugkeer bij PSV I pas op 20 oktober, uit bij FC Groningen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen