Park en Wijnaldum ontbreken bij PSV tegen Chernomorets

Het Europa League-bezoek van PSV aan Chernomorets Odessa komt nog te vroeg voor Ji-Sung Park en Georginio Wijnaldum. De aanvoerder van de Eindhovenaren is herstellende van een rugblessure, terwijl de Zuid-Koreaanse routinier zaterdag tegen AZ een enkel verzwikte.

Park en Wijnaldum ontbreken bij PSV tegen Chernomorets

Wijnaldum miste de laatste vier wedstrijden PSV tegen Ludogorets Razgrad (0-2), Ajax (4-0), Telstar (4-1) en AZ (1-2) al, maar hoopt zondag tegen RKC Waalwijk zijn eerste minuten te kunnen maken. Datzelfde geldt voor Park (foto), die sinds zijn terugkeer in het Philips Stadion juist nog geen enkel duel had hoeven missen.

Op het blessurefront is er ook goed nieuws voor trainer Phillip Cocu, want na ruim negen maanden afwezigheid nadert Luciano Narsingh zijn rentree. De 23-jarige vleugelspeler is hersteld van een afgescheurde voorste kruisband en traint inmiddels weer volop mee. Later deze maand hoopt hij zijn eerste speelminuten te maken in Jong PSV.

PSV speelt donderdagavond om 21.05 uur in Oekraïne zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Terwijl PSV twee weken terug verloor van Ludogorets Razgrad, won Chernomorets met 2-1 bij Dinamo Zagreb.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen