Heerenveen voert wederom gesprek met Langeler

Reacties

Art Langeler is een belangrijke kandidaat om na dit seizoen de nieuwe trainer van SC Heerenveen te worden. Langeler, momenteel hoofd opleidingen bij PSV, heeft deze week een gesprek gevoerd met de clubleiding van de Friezen, weet Voetbal International.

Heerenveen voert wederom gesprek met Langeler

In oktober sprak Langeler ook al met Heerenveen, maar op dat moment koos de club ervoor om Foppe de Haan aan te stellen als interim-trainer na het ontslag van Dwight Lodeweges. Langeler staat momenteel in de belangstelling van meerdere clubs, waaronder FC Groningen en heeft geen haast om een beslissing te nemen over zijn toekomst. Omdat Langeler nog een contract tot medio 2017 heeft bij PSV en de clubs met belangstelling meer haast lijken te hebben dan hij, is de kans dat hij in Eindhoven blijft ook aanwezig.

De 45-jarige Langeler is bezig aan zijn derde seizoen als hoofd opleidingen bij PSV en de Eindhovenaren willen hem liever niet kwijt. Geïnteresseerde clubs zullen dan ook een vergoeding moeten betalen om de coach los te weken bij de koploper van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.