PSV wil met Mendonca volgende talent naar Eindhoven halen

Reacties

PSV gaat proberen Andrew Mendonca, een vijftienjarige middenvelder van FC Twente, per volgend seizoen naar Eindhoven te halen. Volgens hoofd jeugdopleiding Art Langeler past de mogelijke komst van het talent prima in het beleid van PSV.

PSV wil met Mendonca volgende talent naar Eindhoven halen

Tegenover Voetbal International bevestigt Langeler (foto) de interesse in Mendonca. 'Wij hebben bij FC Twente aangegeven dat we hem gaan vragen om bij ons te komen voetballen.' Vanwege zijn leeftijd heeft Mendonca nog geen contract bij FC Twente. Tussen de speler en PSV heeft inmiddels een oriënterend gesprek plaatsgevonden. Mendonca speelt in Enschede veelal als verdedigende middenvelder, maar PSV ziet hem ook als een lopende, aanvallende middenvelder.

Mocht het tot een overgang komen, dan past dat volgens Langeler prima in het beleid van PSV. 'We willen in de leeftijdscategorie dertien tot zestien jaar de grootste Nederlandse talenten aan ons binden. Daar scharen wij deze jongen ook onder.' Eerder plukte PSV ook al talenten als Jurich Carolina (AZ) en Laros Duarte (Sparta Rotterdam) weg bij andere clubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.