Heerenveen licht optie in contract begeerde Ziyech

Reacties

SC Heerenveen heeft de optie in het contract van Hakim Ziyech gelicht, waardoor zijn verbintenis doorloopt tot medio 2015. Daarmee is de club uit Friesland in ieder geval verzekerd van een transfersom.

Heerenveen licht optie in contract begeerde Ziyech

Heerenveen hoopt Ziyech nog langer te behouden. De clubleiding en speler zijn al enige tijd in gesprek over een contractverlenging, maar konden tot dusver niet tot overeenstemming komen. Ondertussen houden diverse clubs, waaronder Feyenoord en Ajax, de vorderingen rondom de linkspoot nauwlettend in de gaten.

Ziyech kan de best betaalde speler in de selectie van Heerenveen worden, maar de clubleiding wil in dat geval geen gelimiteerde transfersom in zijn verbintenis. Mocht het niet tot een verlenging komen, kan de club in ieder geval een transfersom vragen voor de smaakmaker.

In Friesland lopen deze zomer dertien contracten af, waaronder die van Anthony Lurling, Arnold Kruiswijk en Ramon Zomer. Deze verbintenissen moeten voor 1 april formeel opgezegd worden, waarbij niet uitgesloten is dat een aantal spelers alsnog een nieuwe aanbieding zal krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.