Van La Parra en Ziyech in beeld bij Feyenoord

Reacties

De directie van Feyenoord oriënteert zich nu al op de invulling van de selectie voor komende jaargang. Op zoek naar nieuwe spelers gelden Rajiv van La Parra en Hakim Ziyech van SC Heerenveen als interessante opties.

Van La Parra en Ziyech in beeld bij Feyenoord

Van La Parra heeft in Friesland een aflopende verbintenis en Fred Rutten, de nieuwe trainer van Feyenoord, is erg gecharmeerd van de buitenspeler. In Rotterdam zou de 22-jarige aanvaller de vervanger moeten worden van Ruben Schaken, van wie verwacht wordt dat hij komende zomer vertrekt uit Rotterdam. Van La Parra (foto) is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar trok op zestienjarige leeftijd naar Caen. Sinds 2011 speelt hij voor SC Heerenveen.

Ziyech komt pas in beeld als Feyenoord op de transfermarkt geld heeft verdiend, waarvan de club overigens slechts een deel kan en mag herinvesteren. De twintigjarige middenvelder heeft ook een aflopend contract, maar SC Heerenveen heeft een eenzijdige optie om dat met een jaar te verlengen. Naar verluidt moet Ziyech twee miljoen euro kosten, maar er zijn meer kapers op de kust. Zo gaf eerder Ajax-trainer Frank de Boer toe het talent nauwlettend te volgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.