Ziyech ontevreden over aanbiedingen, Nordfeldt verkast

Reacties

SC Heerenveen lijkt niet van plan extra diep in de buidel te tasten voor Hakim Ziyech. Een van de grootste talenten van de Eredivisie is ontevreden over de aanbiedingen die hem zijn gedaan.

Ziyech ontevreden over aanbiedingen, Nordfeldt verkast

De kans dat Ziyech ook volgend seizoen voor SC Heerenveen speelt, lijkt dan ook klein. Hoewel beide partijen nog altijd praten over contractverlenging, verlopen de gesprekken moeizaam. De verbintenis van de twintigjarige middenvelder loopt af, maar de club heeft een eenzijdige optie.

Die zullen de Friezen lichten als ze met Ziyech niet tot een akkoord komen. Dat de voetballer dan in de zomer moet worden verkocht, staat vast. Anders zou hij medio 2015 transfervrij mogen vertrekken. Over de eerste aanbieding, van naar verluidt 150 duizend euro per jaar, was de stilist totaal niet te spreken. Het laatste voorstel zou Ziyech echter tot de best betaalde spelers in Heerenveen maken. Maar ook daarop heeft hij niet enthousiast gereageerd. 

Keepers
Ondertussen wijst ook alles erop dat SC Heerenveen komend seizoen liefst drie andere keepers heeft. Kristoffer Nordfeldt heeft laten weten dat hij in de zomer hogerop wil. Brian Vandenbussche vertrekt transfervrij. De Belg ging niet in op een aanbieding waarin hij liefst veertig procent salaris moest inleveren.

De club twijfelt over contractverlenging van derde doelman Chiel Kramer. Heerenveen heeft in elk geval de Zweed Viktor Noring (22) op het oog. 'We zijn met elkaar in gesprek en Viktor is hier anderhalve week geleden geweest om de club te bekijken', zegt oud-doelman Hans Vonk, nu technisch directeur. Noring is afkomstig van de Noorse club Bodø/Glimt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.