Hasselbaink blijft ondanks interesse Burton Albion trouw

Reacties

Jerrel Hasselbaink heeft de kans laten lopen om bij een andere club aan de slag te gaan. De 43-jarige manager blijft bij Burton Albion, bevestigt voorzitter Ben Robinson.

Hasselbaink blijft ondanks interesse Burton Albion trouw

Preses Robinson verklaart tegenover de Burton Mail dat een andere club zich bij hem gemeld heeft voor Hasselbaink. 'Wij danken die club voor het verwittigen van hun interesse in onze manager. Ik heb overlegd met Hasselbaink. Hij zei dat hij gevleid was, maar dat hij het gevoel had dat dit niet het juiste moment was om te vertrekken.'

Engelse media melden dat de geïnteresseerde club Rotherham United was, maar Robinson wilde dat niet bevestigen. Rotherham is op zoek naar een nieuwe manager nadat Steve Evans maandag werd ontslagen. The Millers staan 21ste in het Championship.

Hasselbaink heeft naam gemaakt in Engeland door zijn opmerkelijke prestaties met Burton. Vorig seizoen werd hij met die club kampioen in de League Two en deze jaargang staat hij in de League One na tien wedstrijden bovenaan. Eerder werkte Hasselbaink op het Belgische tweede niveau voor Antwerp FC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.