Hamstringblessure Benzema vergroot zorgen bij Real

Reacties

Een onderzoek in het ziekenhuis heeft een hamstringprobleem bij Real Madrid-spits Karim Benzema aan het licht gebracht. De Spaanse grootmacht zegt nog niet te weten wanneer de Fransman weer inzetbaar is.

Hamstringblessure Benzema vergroot zorgen bij Real

De goalgetter viel dinsdag in het Champions League-duel met Manchester City (0-0) geblesseerd uit. Ook in de vorige speelronde van de Primera División tegen Rayo Vallecano verliet de 28-jarige aanvaller het veld voortijdig vanwege fysieke klachten.

Voor trainer Zinedine Zidane nemen de zorgen in de eindfase van het seizoen toe. De Madrilenen zijn nog in de race voor de Champions League en voor de landstitel, maar het is de vraag hoe groot de rol van Benzema en collega-aanvaller Cristiano Ronaldo zal zijn bij de eindsprint. Laatstgenoemde kampt met een bovenbeenblessure en ook bij hem is het onzeker wanneer hij zijn rentree kan maken.

Zaterdag wacht voor Real Madrid een uitwedstrijd tegen Real Sociedad. Met nog drie speelronden te gaan bedraagt de achterstand op Barcelona en Atlético Madrid één punt. Vier dagen later ontvangen Zidane en co Manchester City voor de return in de halve finale van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.