Guidetti behoudt geloof in God, Pardew los in de heupen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

• Technisch directeur Martin van Geel bevestigde zaterdagavond tegen Voetbal International dat de komst van John Guidetti naar Feyenoord definitief van de baan is. 'Het is financieel een te groot risico', liet Van Geel weten. De Zweed reageerde zelf op Twitter op het nieuws. Zo zei hij: 'Alles gebeurt met een reden. Houd vertrouwen in God!', en plaatste hij onderstaande tweets. Die volgden overigens wel nadat Guidetti ietwat pissig de wereld in had gestuurd: 'Karma is a bitch', na de nederlaag van Feyenoord.

'Hij zal hier wel passen. Di María kan rennen en dat heeft Manchester United nodig. Zo heeft de club de laatste tien, vijftien jaar ook gespeeld. Met spelers die van de ene kant van het veld naar de andere kant kunnen sprinten, zo snel en zo vaak mogelijk. Zijn komst past dus in de filosofie van de club.'
• De overgang van Ángel Di María naar United lijkt nu nog alleen een kwestie van tijd. Clubicoon Gary Neville heeft zogezegd zijn toestemming gegeven voor de transfer. (Sky Sports)

• Managers die hun spelers tijdens de wedstrijd voorzien van aanwijzingen. Sommige doen dat theatraal, anderen met een woedende blik, maar Alan Pardew doet het heel anders. Of de boodschap van de goedlachse manager van Newcastle United begrepen wordt valt echter te betwijfelen.

• Ontgroeningen vinden niet alleen plaats bij de welbekende studentenverenigingen, maar ook in de voetballerij. Zo ook bij Queens Park Rangers, waar nieuwkomer Leroy Fer eraan geloven moest. Wie nieuw is, moet een liedje zingen.

'Honda is altijd een ondergewaardeerde speler geweest'
Dat zegt AC Milan-trainer Pippo Inzaghi over zijn middenvelder Keisuke Honda. De voormalige spelverdeler van VVV-Venlo is bezig aan een sterke voorbereiding en won zaterdag met 1-0 van Juventus in het toernooi om de Trofeo TIM. Honda werd tevens uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Thiery Henry is het voetballen allerminst verleerd. De oude meester wijst zijn huidige werkgever New York Red Bulls de weg tegen Montreal Impact (4-2 zege).

Guidetti behoudt geloof in God, Pardew los in de heupen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.