Gudelj stuit op beperkingen van NAC Breda

Reacties

De wens van coach Nebojsa Gudelj om de selectie van NAC Breda van nog twee versterkingen te voorzien, blijkt waarschijnlijk onhaalbaar.

Gudelj stuit op beperkingen van NAC Breda

'Alleen als er een heel interessante deal voorbijkomt, waarbij een speler ons nauwelijks iets kost, kan er nog wat gebeuren. Maar heel eerlijk: die kans acht ik zeer klein. We moeten roeien met de riemen die we hebben', stelt algemeen directeur Justin Goetzee.

De West-Brabanders kennen een moeizame seizoenstart met twee punten uit drie wedstrijden, al sprak het programma ook niet echt in het voordeel van NAC. Na de teleurstellende ouverture tegen Excelsior (1-1), wachtten duels met de titelkandidaten PSV (6-1 nederlaag) en FC Twente (1-1).

'We hadden ingezet op twee punten meer, maar over het voetbal kan ik niet ontevreden zijn. We spelen een stuk attractiever dan vorig jaar. Ik heb alle geloof in een goed seizoen voor NAC. Ook als er niemand meer bij komt', aldus Gudelj.

Vermeer
Vinnie Vermeer blijft voorlopig meetrainen met de Bredanaars. De 19-jarige middenvelder is opgeleid bij PSV en speelde de afgelopen seizoenen bij FC Eindhoven. Als hij al goed genoeg wordt bevonden, zit er waarschijnlijk niet meer in dan een amateurcontract. Zondag komt PEC Zwolle op bezoek in het Rat Verlegh Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.