Gudelj: 'Het was een slecht gevoel om zo te verliezen'

NAC-trainer Nebosja Gudelj ervoer zijn debuut als coach van de Bredanaars als teleurstellend. De thuisploeg ging met 0-3 onderuit tegen ADO Den Haag, maar Gudelj blijft positief.

'Het was een slecht gevoel om zo te verliezen', constateerde hij. 'Aan de ene kant tevreden, aan de andere kant niet. We krijgen drie doelpunten tegen, daar kun je nooit tevreden over zijn. Het positiespel was wel goed, maar we hebben de kansen niet afgemaakt.'

'We wisten van tevoren dat ADO gevaarlijk kan zijn in de omschakeling', vervolgde de Serviër. 'Na de achterstand wilden we zo snel mogelijk de 1-1 maken, toen gingen we forceren. Dat is een leermoment voor ons en we moeten positief blijven, vooruit kijken.'

ADO-trainer Maurice Steijn zag vooral na rust de beste kant van zijn elftal. In de 59ste minuut opende Tom Beugelsdijk de score, waarna ADO de wedstrijd kon controleren. 'De tweede helft was een lesje in effectiviteit. In de rust gaf ik aan op welke punten we het beter konden doen, dat hebben de jongens prima opgepakt. Na de 1-0 zie je dat we een ploeg zijn die goed kan voetballen.'

ADO staat voorlopig op de achtste plaats van de Eredivisie, terwijl NAC Breda genoegen moet nemen met de vijftiende positie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.