Groningen en De Leeuw toch weer met elkaar in gesprek

Reacties

Michael de Leeuw blijft mogelijk toch bij FC Groningen. De club gaat op korte termijn met zijn topscorer om de tafel om te praten over de toekomst.

Groningen en De Leeuw toch weer met elkaar in gesprek

De Leeuw, bezig aan zijn vierde seizoen bij de noorderlingen, heeft een aflopend contract. Daardoor leek de aanvallend ingestelde speler komende zomer gratis de deur uit te lopen bij de Groningers, maar inmiddels is ook de situatie in de Euroborg veranderd. Ernest Faber lost daar komende zomer trainer Erwin van de Looi af. Laatstgenoemde passeerde De Leeuw de laatste weken, tot grote onvrede van de clubtopscorer (acht goals) zelf.

Of De Leeuw oren heeft naar een langer verblijf bij De Trots van het Noorden, is een ander verhaal. Gezien zijn leeftijd (29) gaf hij al aan een (financieel aantrekkelijke) klapper in het buitenland te ambieren, waarbij zijn transfervrije status natuurlijk goed van pas komt. Met in het achterhoofd de bezuinigingen die Groningen moet doorvoeren, is het de vraag of de club aan de eisen van de speler kan voldoen.

Groningen spreekt de komende weken ook met andere jongens die aflopende verbintenissen hebben, zoals Rasmus Lindgren en Lorenzo Burnet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.