Gratis deo dankzij Diego Costa, misser Iniesta

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gratis deo dankzij Diego Costa, misser Iniesta

• Op het veld wordt gestreden en soms kun je na afloop een prijs ophalen, en als het meezit een bos bloemen als man van de wedstrijd. Maar Ryan Shawcross heeft iets heel anders overgehouden aan de wedstrijd tegen Chelsea, namelijk een jaar gratis deodorant.

Diego Costa had tijdens de wedstrijd namelijk kond gedaan van een onwelriekende geur van de verdediger van Stoke City. Shawcross reageerde er gevat op door op Twitter met deo te poseren. En dat leidde weer tot een jaar gratis frisse oksels, want Dove was erg blij met de gratis reclame…

• Er is nog hoop voor falende spitsen, want ook de grootste spelers missen wel eens. Andres Iniesta slaagde er tijdens de training van de Spaanse ploeg zelfs niet in om van dertig centimeter de bal in het lege doel te krijgen.

'Belangrijker nog, Benni, is dat voetballen en hamburgers niet samengaan'
David Gold, vice-voorzitter van West Ham United, reageert via Twitter gevat op de opmerkingen van voormalig West Ham-aanvaller Benni McCarthy. Die had zich weinig vleiend uitgelaten over Karren Brady, een andere vice-voorzitter van de Londense club. 'Vrouwen en voetbal gaan niet samen', had de Zuid-Afrikaan gezegd.

• Bij onze zuiderburen is er wat meer reden en dus ook meer ruimte voor een lach. De Rode Duivels hebben zich immers geplaatst voor het EK. Een fotoshoot zorgde voor de nodige hilariteit bij de Belgische internationals, al zat er wel een luchtje aan. Met dank aan Nicolas Lombaerts.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.