Gözübüyük trots op finale 'prestigieuze' Youth League

Reacties

De UEFA heeft scheidsrechter Serdar Gözübüyük een gevoel van trots gegeven dat hij de finale van de Youth League mag fluiten.

Gözübüyük trots op finale 'prestigieuze' Youth League

Op maandag 13 april geeft Gözübüyük om 16.00 uur het beginsignaal voor de finale van de Youth League. Vier dagen eerder maken Anderlecht, Shakthar Donetsk, AS Roma en Chelsea uit welke clubs in de eindstrijd staan.   

'Dit is een aanstelling waar ik trots op ben. De UEFA Youth League wordt gezien als de meest prestigieuze competitie voor Europese jeugdteams', zegt Gözübüyük. 'Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met mijn team de finale tussen Europa's grootste talenten te leiden.'

Gözübüyük is daarvoor ook in het buitenland actief aangezien de UEFA hem heeft aangesteld voor de vriendschappelijke interland Zweden – Iran op 31 maart in Solna. Na de WK-kwalificatiewedstrijd Malta – Italië is het zijn tweede A-interland die hij fluit.

Ook Makkelie heeft een verzoek van de UEFA ontvangen. De Nederlandse arbiter, die aangewezen is voor het EK Onder -21 in Tsjechië komende zomer, moet het EK-kwalificatieduel Zwitserland – Estland tot een goed einde brengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.