Gouden trio BBC helpt Real simpel en snel langs Getafe

Voor het eerst dit seizoen hebben Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo alle drie gescoord in een competitiewedstrijd van Real Madrid. Na een helft had het trio BBC het vonnis over Getafe al geveld (4-1).

Bale kampte met een blessure, Ronaldo zou niet tevreden zijn over zijn positie in het elftal en Benzema had zijn hoofd de laatste weken niet alleen bij het voetbal, omdat zijn naam ook genoemd wordt in een afpersingszaak rond Mathieu Valbuena. Maar zaterdagmiddag ging het weer even over voetbal en poetste Real zijn opponent met een paar harde vegen al binnen veertig minuten van het veld.

Na een zuinige zege bij Eibar (0-2) vorige week greep het elftal van Rafa Benítez zijn tegenstander nu al vanaf de eerste minuut bij de keel. Benzema ramde op aangeven van Pepe al na drie minuten de openingstreffer binnen en terwijl Ronaldo even later een penalty claimde pikte de Fransman de bal op om ook zijn tweede binnen te schuiven. Bale knalde na ruim een halfuur de derde op het bord, waarna Ronaldo een klein sprintje moest trekken om de 4-0 binnen te duwen.

Met de drukke weken voor de boeg nam Real daarna gas terug, wat Alexis de mogelijkheid verschafte om de eer te redden voor de bezoekers. Real nadert Barcelona, dat zaterdagavond nog bij Valencia op bezoek moet, tot op drie punten.