Go Ahead rekent op massale steun fans in play-offs

Reacties

Go Ahead Eagles hoopt dat de fans ook in de play-offs tegen degradatie in groten getale naar De Adelaarshorst komen. De huidige nummer zeventien van de Eredivisie heeft de toegangsprijzen daarom verlaagd.

Go Ahead rekent op massale steun fans in play-offs

De Deventenaren laten op de eigen website weten dat seizoenkaarthouders voor tien euro beide thuiswedstrijden in de nacompetitie kunnen bijwonen. Fans zonder seizoenkaart betalen tien euro per duel. Normaal gesproken kost een ticket 25 euro.

De club roept de aanhang op het elftal van interim-coach Dennis Demmers te steunen in de cruciale returns op maandag 25 en zondag 31 mei. 'Met de steun van de twaalfde man maken we "Eagles, Eagles, wij degraderen niet!", zoals gezongen na het duel met SC Heerenveen, tot waarheid!'

Het lijkt een verstandige keuze van de clubleiding. Tijdens de bekerduels met Feyenoord en FC Twente van eerder dit seizoen was De Adelaarshorst met 6500 toeschouwers (in plaats van bijna 8000) bij lange na niet uitverkocht. Ook toen moesten de fans aparte tickets aanschaffen.

Komende zondag wordt duidelijk welke clubs Go Ahead kan treffen in de play-offs. Als het zeventiende blijft, treft het de winnaar van Almere City FC - De Graafschap. Wint het die eerste confrontatie, dan treft het in de finale FC Volendam of FC Eindhoven. Nummer zestien NAC Breda heeft één punt meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.